Denne indiske retten er en skikkelig smaksbombe som absolutt fortjener å få være med i mine favorittmiddager her på siden.
Ingredienser:
600 g kyllingfilet
1 løk
2 fedd hvitløk
1 ss hakket ingefær (kan sløyfes)
2 ss garam masala krydder
1 ts chilipulver (kan sløyfes)
1 boks hermetiske tomater
1 dl kokosmelk
2 dl yoghurt (kokos eller soya)
Koriander
Salt
Ris som tilbehør
Kok ris som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i biter. Stek i olje.
Legg kyllingen til siden.
Fres løk i olje i et lite minutt før du tilsetter hvitløk, hakket ingefær, garam masala og chilipulver. Bland alt godt sammen før du tilsetter tomatene og kokosmelken. La blandingen putre i 10 minutter.
Tilsett den stekte kyllingen og yoghurt, la putre i ca 10 minutter.
Dryss over hakket frisk koriander og server retten med kokt ris.
Ønsker du å gjøre litt mer ut av retten kan den gjerne serveres med raita, mangochutney, naanbrød og papadums.