Skip to main content

Kosthold og veiledning

Kostholdsplan og veiledning

Det viktige for meg i min jobb som kostholdsveileder er at du skal få i deg alle næringsstoffene kroppen trenger i jobben mot ditt mål. Uansett om du skal ned i vekt, opp i vekt, har allergier eller kun ønsker et sunnere kosthold.

Jeg setter opp kosthold med minst mulig tilsatt sukker, gjær og tilsetningsstoffer, med enkle sunne oppskrifter for hele familien. Jeg har og erfaring med kosthold for de som ikke tåler alle matvarer. Alle mine kostholdsplaner inneholder vanlig mat og ingen pulver eller annen erstatning for mat, så sant det ikke er spesielle behov for det. Jeg mener det er viktigere å sette opp riktig mengde, variert, og riktig fordeling av karbohydrater, fett, proteiner, vitaminer og mineraler.

Vi kan gjøre så utrolig mye selv med et sunt kosthold og trening for å forebygge kreft, diabetes type 2, hjerte/karsykdommer, høyt blodtrykk, benskjørhet, depresjon m.m.
Vi alle ønsker oss vel en sunn og frisk kropp med overskudd, og da er det så viktig at vi virkelig tar tak i egen helse.

Det kan være vanskelig i starten, men det er absolutt verdt det når du kjenner på følelsen av overskudd, glede og energi 🙂

Kostholdsplanen kan settes opp på forskjellige måter utifra hva du ønsker:

– Kostholdsplan over 8 uker tilsendt på mail.
Pris kr. 500,-

– Kostholdsplan med veiledning/oppfølging over 8 uker via mail.
Pris kr. 1200,-

– Kostholdsplan over 8 uker med personlig oppfølging:
Personlig veiledning og oppfølging 4×45 min.
Måling av fettprosent, muskelmasse, biologisk alder, etc.
Pris kr. 1900,-

Ta kontakt hvis du har spørsmål om hva de forskjellige planene innebærer.

Jeg kan også sette opp en tilrettelagt plan som er tilpasset akkurat deg, om det er å gjøre små endringer i kostholdet ditt, om du har allergier eller annet.

Jeg setter opp et fullverdig kosthold etter anbefaling fra Helsedirektoratet.
Dette gjelder alle kostholdsplanene.

Ta gjerne kontakt med meg hvis du har spørsmål 🙂