Skip to main content

Masse snø, perfekte forhold og bare så utrolig deilig på Lygna 😀

Det er jo utallige runder å velge mellom på Lygna, og jeg gikk denne lille fine runden denne gangen.

https://strava.app.link/r

Og som dere sikkert ser er ikke akkurat tempoet mitt så høyt på ski, hihi, der er det bare kosen som gjelder 😉 Så da pakker jeg en liten sekk med mat eller noe annet godt, uansett om det er en kort eller lang tur. Det å sette seg ned og spise noe ute på tur er noe helt spesielt synes jeg, og denne gangen hadde jeg laget med en superenkel grønnsaksuppe, og det smaker alltid på tur.
Men det skal sies at suppe med biter i en termos var ikke helt ideelt, da det flytende kom ut og resten ble igjen i termosen til slutt 😉
Men supergodt var det uansett 😀

Har du lyst til å prøve den så ligger oppskriften i linken under:

Superenkel grønnsakssuppe

 

Leave a Reply