Skip to main content

Jeg har gledet meg så lenge til denne turen,  og det er ikke uten grunn 😀⛰🇳🇴
Det ble en herlig gjeng på 22 som skulle tilbringe det neste døgnet på toppen av Fanaråken 2068 moh.

 

 

 

 

Fanaråken er Norges høyestliggende turisthytte, bygget sommeren 1934. Her tilbys det en tre -retters middag som har tatt turen opp med helikopter til denne magiske plassen i Jotunheimen Nasjonalpark.
Jotunheimen Arrangement skulle ta oss trygt over breen fra Sognefjellshytta og til toppen, og det skulle vise seg at vi skulle få alle årstidene fra sommer til vinter på denne turen, noe som gjør det enda mer spektakulært i en vakker og mektig natur 😍

Toppen kan nås både fra Sognefjellshytta, Krossbu og Turtagrø.

 

Jeg var så heldig å bli «kledd» opp fra innerst  til ytterst med tøy og utstyr fra Twentyfour, for å teste ut dette. Og med alle årstidene vi fikk kjenne på fikk jeg virkelig testet det ut.
Jeg var superfornøyd med alt fra gode varme votter, jakke og ulltøy som fikk meg til topps gjennom snø og regn uten å bli våt eller kald, og en god bukse og ullgenser å skifte til på toppen mm. Så jeg må si jeg er utrolig fornøyd med alt 😍

Jeg har laget en liten filmsnutt fra turen som du kan se i videoen under  🎞😊

Tuuusen takk for turen alle sammen, dere er en herlig gjeng 🥰

Leave a Reply