Skip to main content

Luster hadde også denne gangen lyst til å vise seg fra sin beste side☀️

Fredag kveld tente vi i bålpannen og tok imot de 10 gjestene på Døsen Gard, hvor vi skulle bo. Et herlig sted med et vertskap man bare må bli glad i. Her er det både glampingtelt og rom inne i det herskapelige huset.

Kl 08.00 lørdag morgen var frokosten klar. Det ble servert en nydelig frokost med hjemmelagde rundstykker.
Etter frokost satte vi kursen mot bresenteret.

Her møtte vi Calle, guiden vår for dagen. Han tok oss med på en drømmetur på Styggevatnet og Austdalsbreen (en brearm til Jostedalsbreen). Vi snirklet oss gjennom isflak i det turkise vannet før vi fikk en nydelig tur opp på breen 💙

Dag 2 skulle ikke bli noe dårligere. Været kunne ikke blitt bedre, og vi satt oss i bilene og kjørte mot parkeringen til Soleibotntind.
En helt magisk dag med en herlig gjeng ⛰🥰

Toppen av Soleibotntind 2083 moh.

Hjortemiddagen på Døsen Gard satte den siste prikken over i’en etter en fantastisk dag i fjellet. Sjelden har jeg smakt bedre mat enn disse to lager.

Dag 3: Siste dag på turen skulle vi opp til vakre Fuglesteg. Og med ferske kanelboller fra Lustrabui i sekken satte vi kursen opp de 630 høydemeterne.

Nok en tur med Maxpulse er over, og jeg er så takknemlig for å bli kjent med alle disse fine menneskene som var med på turen.
Tusen takk for at dere var med å gjorde turen så utrolig fin 🥰

Nå reiser jeg videre for å lage nye turer i Norge. Alle de gode minnene  fra en fantastisk sommer  med herlige folk tar jeg med meg på veien 🚐❤️

 

 

Leave a Reply