Skip to main content

Herlige scones med revet eple og kanel!
Lukter himmelsk og smaker nydelig, i tillegg kan de fint lages både gluten- og melkefri.

Ingredienser:
200 g hvetemel
50 g smør
1-2 ss honning
1 egg
1 dl melk
1 dl havregryn
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
3 ts kanel
1 revet eple
Strø med perlesukker etter steking.

Bland alt det tørre.
Smelt smør med honning, og bland med det tørre.
Ha i resten og bland godt.
Form til passe store biter med en skje.
Legg de på et stekebrett med bakepapir.
Forvarm ovnen til 200 grader. Stekes i ca 20 minutter.

Glutenfrie: Istedefor hvetemel kan du evt bruke noen av disse slagene – havremel, kokosmel, bokhvetemel og  Quinoamel. Disse går fint an å blande også.
Melkefri: Jeg brukte soyamelk denne gangen, som er en god erstatning.

Leave a Reply