Skip to main content

Ingredienser:
(1 langpanne)

4 kopper havregryn, store
1 kopp solsikkekjerner
1/2 kopp gresskarkjerner
1/2 kopp sesamfrø
1/2 kopp linfrø
1/2 kopp grovhakkede mandler
2 ss honning
1 håndfull valnøttkjerner

Bland det hele og ha det over i en langpanne.
Tilsett honningen, og stek blandingen i ca 10 minutter ved 200 grader.
Ta blandingen ut av ovnen og knus valnøttkjernene over. 

Her kan du i tillegg ha over alt du måtte ønske av tørkede bær og andre nøtter.
Jeg har ofte på kokosflak, gojibær, tranebær og rosiner i tillegg.

Nytes med en god hjemmelaget yoghurtdrikke. 
Her bruker jeg kun en naturell yoghurt, tilsetter ønskede bær, 
og kjører i blenderen noen sekunder.

Hvis du først har smakt denne, kjøper du aldri ferdig kornblanding igjen :-)

Leave a Reply