Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Skip to main content
search

Du har kanskje spist grillet laks med grønnsaker mange ganger, men sausen til denne retten gjør den så himmelsk frisk og god.

Ingredienser:

Laksefilet krydres med sitronpepper og salt.
Legg laksen i aluminiumsfolie med en liten kladd meierismør over.

Poteter, brokkoli, squash, gulrot, løk, hvitløk og andre grønnsaker i ønsket mengde kuttes og legges i en ildfast form/aluminiumsfolie. Hell over litt olje.
Det som har lengst koke/steketid kuttes i minst biter, så steketiden blir lik.

Saus:
Saften av 1/2 appelsin
Saften av 1/2 sitron
Persille ca 1 dl, hakkes
1 god ss lønnesirup/honning
Røres og helles over den varme laksen rett før servering.

 

Fisk og grønnsaker grilles på ca 225 grader i ca 15 min.
Rør om under grilling så grønnsakene ikke svir seg.
Fisken grilles i ca 8-9 minutter.

Så er det bare å nyte et lettvint og supergodt måltid 🙂

Få nyttige tips rett til din e-post! 

Invalid email address
Vi respekterer ditt privatliv, du kan avregistrere når som helst

Leave a Reply