Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Skip to main content

Dette ligner på og smaker kanskje mer som en formkake, selv om den heter bananbrød. Uansett er den perfekt å ha med seg på tur, gir masse energi og smaker godt 😀

Ingredienser:

3 egg
100 g sukker
200 g speltmel eller hva som passer deg
(jeg har brukt en blanding av kokosmel, quinoamel og glutenfri grov melblanding)
1 ts bakepulver
1 ts natron
1 ts kardemomme
1,5 ts kanel
3 bananer
0,75 dl kokende vann
100 g Cocosa extra virgin

Pisk egg og sukker. Tilsett det tørre. Mos bananene i kokende vann.
Smelt Cocosa og bland alt sammen godt. Ha gjerne i mandler og/eller rosiner.

Fyll røren i en brødform og stek på 175 grader i ca 45 minutter.

Få nyttige tips rett til din e-post! 

Invalid email address
Vi respekterer ditt privatliv, du kan avregistrere når som helst

Leave a Reply