Jeg var så heldig å få oppskriften på disse supergode tahini kjeksene. Disse er det bare å lage mange av og putte i fryseren, hvis de i det hele tatt kommer seg dit før du har spist de opp.
Ingredienser:
100 g mykt smør
125 g tahini
80 g kokossukker
1 egg
130 g speltmel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
50 g mørk sjokolade
Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland smør, tahini og kokossukker godt sammen. Jeg valgte å bruke mørk tahini da den er sunnere.
Tilsett egg og alt det tørre. Rør til en jevn røre.
Tilsett mørk sjokolade.
Bruk en spiseskje til å legge deigen i passe store biter på et bakepapirkledd stekebrett.
Oppskriften holder til ca 15 kjeks avhengig av hvor store du ønsker de.
Stek midt i ovnen i ca 15 minutter til de blir gylne i kantene.
Nytes!