Skip to main content

Dette er en enkel og god rett med masse smak. Kanskje det blir din nye favoritt?
Den er absolutt verdt å prøve 🙂

 

Ingredienser 4 personer:

4 stk kyllingfilet i biter
3 fedd hvitløk, finhakket
2 stk løk, grovhakket
20 g ingefær, finhakket
2 ss karripulver
1 ss spisskummen
2 ss tomatpure
2 dl vann
3 dl matyoghurt
1,5 stk rød paprika, i terninger
Koriander etter smak
Olje til steking

Ha rapsolje i en kjele. Fres hvitløk, løk og ingefær i 1 minutt. Tilsett karripulver og spisskummen, fres videre.
Ha i kyllingen, og la den steke med i noen minutter.
Tilsett tomatpure og stek videre i noen minutter.
Hell i vann og la det hele koke opp. La det småkoke under lokk i ca 10 minutter.
Rør inn paprika og yoghurt og la det hele koke videre  i ca 5 minutter.
Smak til med salt og pepper.

Serveres med fullkornsris, og toppes med koriander.

Leave a Reply