Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Skip to main content

Dette er en enkel og god rett med masse smak. Kanskje det blir din nye favoritt?
Den er absolutt verdt å prøve 🙂

 

Ingredienser 4 personer:

4 stk kyllingfilet i biter
3 fedd hvitløk, finhakket
2 stk løk, grovhakket
20 g ingefær, finhakket
2 ss karripulver
1 ss spisskummen
2 ss tomatpure
2 dl vann
3 dl matyoghurt
1,5 stk rød paprika, i terninger
Koriander etter smak
Olje til steking

Ha rapsolje i en kjele. Fres hvitløk, løk og ingefær i 1 minutt. Tilsett karripulver og spisskummen, fres videre.
Ha i kyllingen, og la den steke med i noen minutter.
Tilsett tomatpure og stek videre i noen minutter.
Hell i vann og la det hele koke opp. La det småkoke under lokk i ca 10 minutter.
Rør inn paprika og yoghurt og la det hele koke videre  i ca 5 minutter.
Smak til med salt og pepper.

Serveres med fullkornsris, og toppes med koriander.

Få nyttige tips rett til din e-post! 

Invalid email address
Vi respekterer ditt privatliv, du kan avregistrere når som helst

Leave a Reply