Skip to main content

Etter å ha reist fra Österlen får jeg nesten en liten tristhet inne i meg fordi jeg savner det herlige stedet. Rart hvordan det noen ganger blir som en liten sorg når jeg reiser fra koselige steder med fine folk.

Men…. Da vet jeg at jeg kommer tilbake igjen og da går det fint 🥰
Ikke minst skulle ferden gå videre mot Kragerø Resort hvor vi skulle møte ene datteren min Caroline og kjæresten ❤️
Men før det skulle vi klatre litt i Bohuslän, nærmere bestemt ved Lysekil.
Vi stoppet innom Ystad på veien nordover. Et koselig sted med en helt fantastisk lang fin strand. Her fant vi en parkering for natten før vi skulle kjøre videre.

Etter en koselig sykkeltur langs sjøen og bort til byen ble det en lunsj på stranden 🏖 Det er rett og slett lykke å nyte en lunsj på et teppe på stranden.

Etter en bedre lunsj pakket vi sammen og reiste mot Trellebystrand. Jeg gledet meg som en unge til å klatre igjen, det er jo så utrolig gøy. Etter litt leting i busker og kratt, over bekker og berg, så åpnet det plutselig seg det fineste klatrefeltet med utsikt rett ut mot vannet.

Så var det bare å få på seg utstyret og gjøre alt klart for en sikker klatring.

Her var det alt fra lett klatring grad 5 til grad 8, så det skulle være noe for de aller fleste.

Etter mange timer med herlig klatring klarte ikke fingrene en tur til opp, selv om hodet ville holde på resten av kvelden også.
Men etter noen timers søvn fant vi et lite felt til helt nede ved vannet, og nok en herlig klatredag ble til.

Da var det på tide å dra videre mot Kragerø Resort, definitivt et av mine favorittsteder 😃
Et lite lass med vintersaker som jeg skulle lagre hadde vi vært hjemom huset og hentet, men her er det ikke mye plass så jeg må virkelig velge med omhu hva som får plass her.
Så var det bare å nyte noen dager med litt luksusvanlife her 🥳
Uansett om man vil ha late dager på Beach Cluben, sykle i den fine terreng parken, spille tennis, ta en tur på spa, nyte god mat, spille golf og uendelig mye annet, er det bare å nyte dette lille paradiset 😍

Beach cluben helt nyoppusset 🏖 Her er det både beach volleyball, en strand restaurant, kajakkutleie og egentlig nok å gjøre, eller forsåvidt ikke gjøre, til en hel dag 😎 En ting er sikkert…. Her er det umulig å bli stresset. Og er du her på riktig tidspunkt kan det hende du kan få med deg en konsert eller flere også 🎶

Og ekstra koselig er det når det blir litt familietid ❤️

Frokostene her er bare helt sykt gode, både for de som liker sunt og ikke fullt så sunt. Her er det faktisk is buffet til frokost 😍🍦

En koselig dag i Kragerø, en liten båttur unna Kragerø Resort 🌼

Jeg kan jo ikke dra hit uten å ta en liten sykkeltur. Det er laget en utrolig morsom sykkelsti rett bak resorten.

Og utsikten fra hotellet er heller ikke noe å klage på 😍

Og et lite stykke unna dukket denne koselige plassen opp som vi kunne parkere Hjulius, så her går det fint an å kombinere vanlife med hotellets fasiliteter 🥳🚐 Det eneste er at med en så fin utsikt så er det umulig å sovne, da blir jeg bare liggende å se på utsikten istedet.

Til slutt kom jeg på en liten idè. Jeg hadde ingen anelse hvor turen skulle gå videre, annet enn at jeg skal en tur til Vestlandet.
Så da ble egentlig valget enkelt… Jeg lar terningen bestemme.
Enten drar jeg til Dolomittene, Svalbard, Færøyene, Slovenia, Provence eller Toscana.
Jeg må jo lage litt spenning, hihi, så hvor jeg drar kommer i neste innlegg 😉

Så var det bare å rive seg løs fra Kragerø og kjøre videre hjem til huset for å rydde litt til. Huset er ikke solgt enda, men håper det er noen som får lyst til å kjøpe det snart 🙏😊

Jeg er så utrolig glad for at jeg får oppleve alle disse fine stedene og håper virkelig at det jeg skriver kan komme til nytte for flere ☺️ Og igjen, tusen takk for at du følger meg, jeg blir så utrolig inspirert av alle hyggelige meldinger jeg får  🙏🥰

Hvis du har lyst til å ta en titt innom YouTube kanalen min også for å se på litt filmsnutter der, så kommer en link her:

https://www.youtube.com/channel/UCsFr6b-2RGpbEkAhwi1IwgA

 

 

Leave a Reply