Skip to main content

I 50 års gave fikk jeg tur til Siam Park på Tenerife, som er kåret til verdens beste vannpark 💦🤩 Så da var det ingenting å vente med og billetter ble bestilt så fort vi bare kunne ✈️☀️
Det var første gang jeg var på Tenerife, og jeg ble virkelig positivt overrasket over hvor mye morsomt det var å finne på der.
Christian, Caroline (yngste datteren min) og kjæresten hennes var også på turen, noe som var så utrolig koselig.
Vi reiste på nyttårsaften, så det første vi skulle oppleve der var nyttårsfeiringen 🎉
Midt i sentrum av Los Cristianos (ikke langt fra hotellet) hadde de satt opp en scene. Herifra var det live musikk og folk danset i gatene, så utrolig koselig og en fantastisk fin feiring.

Den første dagen i 2024 måtte snorkling prøves, og selv om jeg ikke fikk fanget det på kamera så var det så vidt jeg fikk hodet under vann før det dukket opp to blekkspruter rett ved siden av meg. Så utrolig spesielt å se blekksprut, det har jeg aldri sett i virkeligheten før.

Vi pleier vel ikke akkurat å ligge på latsiden, så vi måtte utforske mer av denne fine øya.
Bare noen minutters kjøretur fra hotellet var det en liten topp ved navn Montana Chayofita, og topper elsker jeg jo, så da var det bare å parkere bilen og rusle opp til solnedgangen. Det var ikke lange turen, maks 15 min å gå opp, og utsikten var heeelt magisk og virkelig verdt å få med seg.

Dagen etter var det den lille fjellandsbyen Masca som sto for tur. Masca har kun rundt 90 innbyggere og ligger utrolig vakkert til. Det må jo nevnes at det kriblet litt i sykkelmuskulaturen når jeg så veien mot denne lille byen. Den lille bratte og svingete veien som snirklet seg gjennom fjellene må jo være en helt magisk vei å sykle også. Så det er nok en god grunn til å reise tilbake hit.

På vei tilbake var det så utrolig fin utsikt så vi måtte stoppe og gå ut å titte litt på området. Fra det høyeste punket hvor vi parkerte kunne vi også skimte Teide 3718 moh, Spanias høyeste fjell. Det er også faktisk den 3. største vulkanen i verden.

Jacob hadde sjekket opp båtturer i området fra Las Americas/Los Cristianos og fant en tur vi fikk lyst til å bli med på. Fra seilbåten til Tenerife Yacht skulle vi bli med å se etter delfiner og hvaler. Jeg var vel egentlig litt skeptisk til om vi skulle få se det, men det tok ikke lange tiden før de var overalt rundt oss.

Nok en superfin dag var over og vi skulle tilbake å spise en god middag på hotellet. Hotellet het forøvrig Mar Y Sol i Los Cristianos. Dette var et hotell som var tilpasset handikappede, men alle voksne kunne reise dit. Liker man varmt vann i bassenget så er det virkelig verdt å bo her. Ellers et litt eldre hotell, men veldig bra likevel, og hyggelig betjening 🥰

Dagen etter skulle vi til Siam Park badeland og det hadde jeg gledet meg til lenge 🎉 Men først en koselig frokost på hotellet.

Jeg kan godt skjønne at Siam Park flere år på rad er kåret til verdens beste badeland, det var så sykt gøy 🤩💦
Et lekeparadis for både store og små. Tror nesten det må bli en tradisjon å dra hit 😍☀️💦


Jeg skulle så gjerne vært på Tenerife myyyyye lenger, for der likte jeg meg skikkelig godt.
Det hadde nok mye å gjøre med de som var med også, så fine og gode mennesker ❤️🥰
Tuuuuusen takk for turen Christian, Caroline og Jacob 🥰

Leave a Reply