Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Saltar al contenido principal

Ingredientes:
(4 porciones)

600 g strimlet svinefilet
2 stk rødløk i tynne båter
1 stk brokkoli i små buketter
150 g aspargesbønner delt i 2
1 squash i strimler
10 stk sjampinjong i båter

Stek kjøttet i olje i en wokpanne. Legg kjøttet til siden og stek grønnsakene. 
Bland 3 dl vann, 1 ss honning, 5 ss soyasaus 1-2 ts finhakket frisk ingefær og 3 ts maisennamel, og hell over grønnsakene. 
Stek til grønnsakene er knapt møre, før du tilsetter kjøttet.
Smak til med salt og pepper.

Serveres med fullkornsris!

¡Reciba consejos útiles directamente en su correo electrónico!

Dirección de correo electrónico no válida
Respetamos tu privacidad, puedes darte de baja en cualquier momento

Deja un comentario