Skip to main content

Denne salaten smaker helt himmelsk. Den er utrolig saftig og god, lett å lage, og har ingredienser som passer perfekt sammen.
Det hele gjør måltidet til en opplevelse, så her kan du trygt lage en stor porsjon.

 

Ingredienser:
(4 personer)

4 kyllingfileter i strimler
Rapsolje til steking
Salt og pepper
20 sukkererter
2 appelsiner i fileter
2 never salat crispy/ruccola
1/2 purre eller 1 vårløk, finhakket
Pyntes med frisk koriander.

Stek kyllingen i litt olje i en varm panne i 4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Sett til side.
Skyll grønnsakene.
Riv salaten i biter. Del de andre grønnsakene i passe store biter.
Fjern skallet og det hvite fra appelsinene, og skjær de i fine fileter.
Bland ingrediensene forsiktig sammen på en flat tallerken.
Dryss over purre/vårløk.
Press litt appelsinsaft over det hele og dryss på hakket koriander rett før servering.

 

Serveres med fullkornspasta, hvis ønskelig. Den retten kan gjerne serveres som den er også.
Nyt!!

Leave a Reply