Ingredienser:
(3 porsjoner)
2 stk kyllingfileter 1 boks hermetiske tomater 3 dl kyllingkraft eller buljong 2 stk stangselleri 1 løk 2 fedd hvitløk 1 paprika 1/3 ts salt 1 ss paprikapulver 1/2 ts chilikrydder 1 ts spisskumin 2 ss olje til steking Fersk koriander Maiskorn Tortillachips hvis ønskelig Skjær kyllingfiletene i terninger. Hakk løk, selleri og paprika i terninger, og finhakk hvitløken. Varm opp 1 ss olje, og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Ha kyllingen over på en tallerken. Bruk samme pannen og stek løk og hvitløk på middels varme i noen sekunder. Tilsett paprika, selleri, paprikapulver, chilikrydder, spisskumin og salt. Stekes videre i ca 30 sekunder. Tilsett så hermetiske tomater og kraft. Kokes i ca 10 minutter før du tilsetter kyllingen. Serveres med fersk koriander, mais og noen tortillachips!