Skip to main content

Ingredienser:
(3 porsjoner)

2 stk kyllingfileter
1 boks hermetiske tomater
3 dl kyllingkraft eller buljong
2 stk stangselleri
1 løk
2 fedd hvitløk
1 paprika
1/3 ts salt
1 ss paprikapulver
1/2 ts chilikrydder
1 ts spisskumin
2 ss olje til steking
Fersk koriander
Maiskorn
Tortillachips hvis ønskelig

Skjær kyllingfiletene i terninger.
Hakk løk, selleri og paprika i terninger, og finhakk hvitløken. 
Varm opp 1 ss olje, og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Ha kyllingen over på en tallerken. 
Bruk samme pannen og stek løk og hvitløk på middels varme i noen sekunder. Tilsett paprika, selleri, paprikapulver, chilikrydder, spisskumin og salt. Stekes videre i ca 30 sekunder. 
Tilsett så hermetiske tomater og kraft. Kokes i ca 10 minutter før du tilsetter kyllingen. 
Serveres med fersk koriander, mais og noen tortillachips!

Leave a Reply