Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Skip to main content

Hva er vel bedre enn en suppe laget helt fra bunnen av. Denne suppen gir en herlig smak, og i tillegg er det mye sunt i den.
Helt super er den også å ha i termosen på tur.

Ingredienser:
4 porsjoner

2 stk rødløk
2 stk gulrøtter
2 stk stangselleri
1 rød chili
3 fedd hvitløk
20 g frisk basilikum
1,5 kg modne tomater
2 stk grønnsaksbuljong
2 liter vann
Salt/pepper
Olivenolje

Skrell rødløk og gulrot. Del dette og stangselleri i biter og ha det i en kjele med 1 ss olivenolje. La det surre på middels varme i noen minutter.
Fjern frøene på chilien, og skrell hvitløken. Hakk chili og hvitløk i små biter og ha dette i kjelen sammen med de andre grønnsakene.
Tilsett så fersk basilikum og grovhakkede tomater i kjelen.
Kok i ca 5 minutter.
Hell så i 2 liter kraft, eller vann med grønnsaksbuljongene.
La det hele koke i 40 min, før du kjører suppen med en stavmikser.
Smak til med salt og pepper.

Nytes med egg og gjerne fullkornspasta.

 

Få nyttige tips rett til din e-post! 

Invalid email address
Vi respekterer ditt privatliv, du kan avregistrere når som helst

Leave a Reply