Skip to main content

I høst tok jeg en DNA test fra My Heritage. Jeg bestilte på nett fra USA og synes det var litt spennende å se hvor jeg kom fra, selv om jeg trodde jeg hadde en viss peiling. Men….. Det hadde jeg ikke!! Da jeg spent åpnet pakken etter noen ukers venting fikk jeg meg et realt sjokk, for å si det sånn. Mine to nærmeste familiemedlemmer på My Heritage sto at var fra England, og at det mulig var en tante og kusine. Jeg holdt på å ramle av sofaen, for jeg hadde aldri hørt at jeg hadde noe familie i England.
Jeg ble såpass nysgjerrig og sendte de en melding og det tok ikke lange tiden før jeg fikk svar 🥰 Det viste seg at min bestefar har hatt flere barn enn de fleste har visst om, og at jeg faktisk har en tante og kusine som bor like utenfor London.
Etter noen utrolig koselige meldinger med masse bilder fra vår felles bestefar fra Tyskland og familien, så fant vi ut at vi måtte møtes!
Og 30. desember satt vi oss på flyet til London for å møte min nye familie ❤️ Jeg var så spent at jeg holdt på å sprekke.
Og etter en drøy times togtur stoppet toget ved Whitstable, og jeg kjente hjertet slo raskere. Da jeg gikk av toget kommer en dame løpende mot meg og kastet seg rundt halsen min, det var min kusine ❤️ Aldri før har jeg opplevd en velkomst som dette 🥰

Vi var så heldige å skulle være sammen med min nye familie i ni dager 🥰 Vi skulle feire nyttårsaften sammen, hilse på min tante og bli vist litt rundt i dette området Kent, som blir kalt Englands hage.

Først skulle vi få se litt av byen vi var i. Whitstable er en koselig liten by i Kentområdet. Her er det mange koselige butikker, spisesteder og ikke minst en lang strandlinje. Whitstable er spesielt kjent for sine østers, og i denne vakre kystbyen har de også en egen østersfestival.

En annen koselig by vi tok turen innom var Canterbury som absolutt var verdt å se med sine koselige bygninger og spisesteder 😍 Ikke minst var det utrolig spesielt å se Canterburykatedralen som er en av Englands eldste, åpnet i år 597.

Så skulle vi innom et sted jeg hadde gledet meg til siden jeg hørte om det, og det var De hvite klippene ved Dover.
Det var en utrolig fin tur bort til South Foreland fyrtårn, en snau times gange. Det føltes til tider som å gå på et grønt teppe samtidig som utsikten over de hvite kalk klippene og havet gjorde hele turen til et eventyr. Kalk klippene har en høyde på opptil 107 meter og noen steder var det også mulig å gå ned en liten sti ned til stranden med svart flintstein. Utrolig kult 🤩

Så utrolig mange fantastiske opplevelser og nye inntrykk at det knapt kan beskrives 😍

En liten treningsøkt måtte til hvor dyktige Colin viste en av sine gode økter 😃

Så ble vi bedt med på skikkelig Engelsk Afternoon tea i London. Her ble det servert kaker og smørbrød på et sjørøverskip sammen med te, hvor utsikten var utover hele London. Kul opplevelse dette også som alt annet vi har fått oppleve her 🥰

Etter ni uforglemmelige dager er turen over og jeg sitter igjen med minner for livet 🥰

Jeg har ikke ord for hvor glad jeg er som tok denne testen og fant familien min ❤️ Og lille søte Millie 🐾

Tusen takk for at du følger meg på turen 🥰 Nå går turen tilbake til Norge og nye eventyr 🚌

 

Leave a Reply