Saltar al contenido principal

Hei,
Takk for at du tar turen innom siden min 🥰

Jeg heter Anette Racer-Farth og har nå rukket å bli 50 år. Mine to barn har blitt voksne og har flyttet ut, så da var det på tide å flytte hjemmefra for meg også. Så for  ca 2 år siden flyttet jeg ut i min hjemmesnekrede campervan (ved navn Hjulius). Jeg solgte stort sett alt jeg eide – Huset mitt, bilen og alt av unødvendige ting. Det eneste jeg satt igjen med var Hjulius, det jeg trenger til turene mine og det som jeg fikk plass til å lagre i en liten bod. Resten er solgt eller gitt bort.
Det har jeg ikke angret et sekund på, jeg har bare lært så utrolig mye om hva som er viktigst for meg i livet. Og det er definitivt ikke alle tingene!

Jeg er utdannet Personlig Trener, Rehab Trainer og kostholdsveileder og jeg brenner virkelig for å få folk ut i naturen og/eller finne en glede i det å være aktiv på en måte som passer hver enkelt best.

De 11 siste årene har jeg arrangert aktive gruppeturer til mine favorittsteder både i Norge og rundt om i Europa. Det å oppleve naturen og kjenne på mestringsfølelse sammen med andre gir en enorm glede 🥰

En el pasado, he estado activo en natación, ciclismo y triatlón.
Pero ahora guardé mi número de inicio y simplemente disfruto de todo, desde escalar hasta remar, recorridos por la cumbre hasta paseos en bicicleta y todo lo demás que la naturaleza tiene para ofrecer.
Ikke minst bare nyter vi vanlivet 😍🚌

Håper du vil følge oss på veien og at denne siden kan gi deg masse inspirasjon 🥰

Brevemente sobre mí y mis antecedentes!

¿Tiene usted alguna pregunta?