Salta al contenuto principale

Hei,
Takk for at du tar turen innom siden min 🥰

Jeg heter Anette Racer-Farth og har nå rukket å bli 50 år. Mine to barn har blitt voksne og har flyttet ut, så da var det på tide å flytte hjemmefra for meg også. Så for  ca 2 år siden flyttet jeg ut i min hjemmesnekrede campervan (ved navn Hjulius). Jeg solgte stort sett alt jeg eide – Huset mitt, bilen og alt av unødvendige ting. Det eneste jeg satt igjen med var Hjulius, det jeg trenger til turene mine og det som jeg fikk plass til å lagre i en liten bod. Resten er solgt eller gitt bort.
Det har jeg ikke angret et sekund på, jeg har bare lært så utrolig mye om hva som er viktigst for meg i livet. Og det er definitivt ikke alle tingene! De har i stedet eid meg.
Men, etter ca 2 år i bilen fant jeg ut sammen med min kjæreste at det kan være fint å ha en bitte liten base for å «lande» litt imellom turene, så nå har vi vår lille base i Strømstad. Her bor vi sammen med surfebrettet, sykkelen, kajakken og klatreutstyret vårt når vi ikke er på tur.

Jeg er utdannet Personlig Trener, Rehab Trainer og kostholdsveileder og jeg brenner virkelig for å få folk ut i naturen og/eller finne en glede i det å være aktiv på en måte som passer hver enkelt best.

De 11 siste årene har jeg arrangert aktive gruppeturer til mine favorittsteder både i Norge og rundt om i Europa. Det å oppleve naturen og kjenne på mestringsfølelse sammen med andre gir en enorm glede 🥰

In passato ho praticato nuoto, ciclismo e triathlon.
Ma ora ho messo da parte il pettorale e mi godo tutto, dall'arrampicata alla pagaiata, dai tour in vetta alle gite in bicicletta e tutto ciò che la natura ha da offrire.
Ikke minst bare nyter vi vanlivet 😍🚌

Håper du vil følge oss på veien og at denne siden kan gi deg masse inspirasjon 🥰

Brevemente su di me e il mio background!

Ricevi consigli utili direttamente nella tua email!

indirizzo email non valido
Rispettiamo la tua privacy, puoi annullare la registrazione in qualsiasi momento