Skip to main content

Dette er kun et forslag til et fullverdig kosthold, og det finnes mange alternativer for å variere.
Alle oppskriftene med flere finner du under «kategorier» og oppskrifter eller kostholdsplan.
Håper det smaker 🙂


Mandag:
(1578 kcal)

Frokost – Frokostpannekaker (160 g) med banan og havregryn.                            (255 kcal)

Lunsj    – 1 porsjon omelett med spinat og feta (320 g).                                            (386 kcal)

Middag – 1 porsjon laks med søtpotetmos.                                                                   (492 kcal)

Kvelds  – 1 knekkebrød med geitost, 1 glass melk og 1 appelsin.                              (345 kcal)

Mellom – 1 glass gaspacho (315 g)                                                                                   (100 kcal)

 

Tirsdag: (1554 kcal)

Frokost – 1 skive saftig proteinbrød med ost, salat og paprika + 1 glass juice.     (422 kcal)

Lunsj    – 1 porsjon salat med avocado, asparges og tunfisk (560 g).                      (260 kcal)

Middag – 1 porsjon svinefilet i wok (530 g). 1 eple til dessert.                                  (405 kcal)

Kvelds   – 1 porsjon havregrøt med melk og 1 plomme.                                              (322 kcal)

Mellom – 10 stk cashewnøtter og 6 stk aprikos tørket.                                               (135 kcal)

 

Onsdag: (1795 kcal)

Frokost – Hjemmelaget korn (100 g) med 2,5 dl cultura naturell og bær.           (665 kcal)

Lunsj    – 1 porsjon rester fra svinefilet i wok.                                                             (345 kcal)

Middag – 1 porsjon meksikansk kyllingsuppe (790 g)                                              (425 kcal)

Kvelds  – 1 porsjon salat med avocado, som tirsdag.                                                 (260 kcal)

Mellom – 1 banan.                                                                                                             (100 kcal)

 

Torsdag: (1974 kcal)

Frokost – 1 porsjon (100 g) hjemmelaget kornblanding med 2,5 dl melk og bær.(667 kcal)

Lunsj     – 1 porsjon rester fra kyllingsuppa.                                                                 (425 kcal)

Middag – 1 porsjon tomatisert seigryte med grønnsaker (590 g).                            (340 kcal)

Kvelds   – 1 knekkebrød med egg og 1 pære.                                                                  (297 kcal)

Mellom – 1 glass smoothie med avocado og hasselnøtter (230 g)                             (245 kcal)

 

Fredag: (1734 kcal)

Frokost – 1 knekkebrød med makrell i tomat og 1 gulrot.                                           (253 kcal)

Lunsj     – 1 porsjon rester fra tomatisert seigryte.                                                        (340 kcal)

Middag – 1 porsjon biff med parmesan (530 g).                                                            (675 kcal)
Dessert – 1 porsjon appelsinfileter med revet mørk sjokolade (110 g).                     (107 kcal)

Kvelds  – 1 stk grillet ostesmørbrød med pesto.                                                             (227 kcal)

Mellom – 4 stk aprikos og 6 stk valnøtter.                                                                       (132 kcal)

 

Lørdag: 

Jeg liker å ha en restedag i løpet av uken, da får jeg får spist opp alt jeg har laget og i tillegg slipper å tenke så mye på og lage mat en dag.

Middagen denne lørdagen kan med fordel være et måltid med laks eller annen fet fisk.

 

Søndag: (1579 kcal)

Frokost – 1 skive saftig proteinbrød med 2 egg, tomat røkelaks og 1 glass juice. (424 kcal)

Lunsj    – 1 porsjon (200 g) fullkornsvafler med blåbær.                                           (286 kcal)

Middag – 1 porsjon chiligryte (500 g), med 1 neve fullkornsris.                              (500 kcal)

Kvelds   – 1 porsjon havregrøt med melk og 1 bit kålrot.                                           (284 kcal)

Mellom – 0,25 stk ananas.                                                                                                (85 kcal)

 

 

 

Leave a Reply