Dette er kun et forslag til et fullverdig kosthold, og det finnes mange alternativer for å variere.
Alle oppskriftene med flere finner du under «kategorier» og oppskrifter eller kostholdsplan.
Håper det smaker 🙂
Mandag: (1578 kcal)
Frokost – Frokostpannekaker (160 g) med banan og havregryn. (255 kcal)
Lunsj – 1 porsjon omelett med spinat og feta (320 g). (386 kcal)
Middag – 1 porsjon laks med søtpotetmos. (492 kcal)
Kvelds – 1 knekkebrød med geitost, 1 glass melk og 1 appelsin. (345 kcal)
Mellom – 1 glass gaspacho (315 g) (100 kcal)
Tirsdag: (1554 kcal)
Frokost – 1 skive saftig proteinbrød med ost, salat og paprika + 1 glass juice. (422 kcal)
Lunsj – 1 porsjon salat med avocado, asparges og tunfisk (560 g). (260 kcal)
Middag – 1 porsjon svinefilet i wok (530 g). 1 eple til dessert. (405 kcal)
Kvelds – 1 porsjon havregrøt med melk og 1 plomme. (322 kcal)
Mellom – 10 stk cashewnøtter og 6 stk aprikos tørket. (135 kcal)
Onsdag: (1795 kcal)
Frokost – Hjemmelaget korn (100 g) med 2,5 dl cultura naturell og bær. (665 kcal)
Lunsj – 1 porsjon rester fra svinefilet i wok. (345 kcal)
Middag – 1 porsjon meksikansk kyllingsuppe (790 g) (425 kcal)
Kvelds – 1 porsjon salat med avocado, som tirsdag. (260 kcal)
Mellom – 1 banan. (100 kcal)
Torsdag: (1974 kcal)
Frokost – 1 porsjon (100 g) hjemmelaget kornblanding med 2,5 dl melk og bær.(667 kcal)
Lunsj – 1 porsjon rester fra kyllingsuppa. (425 kcal)
Middag – 1 porsjon tomatisert seigryte med grønnsaker (590 g). (340 kcal)
Kvelds – 1 knekkebrød med egg og 1 pære. (297 kcal)
Mellom – 1 glass smoothie med avocado og hasselnøtter (230 g) (245 kcal)
Fredag: (1734 kcal)
Frokost – 1 knekkebrød med makrell i tomat og 1 gulrot. (253 kcal)
Lunsj – 1 porsjon rester fra tomatisert seigryte. (340 kcal)
Middag – 1 porsjon biff med parmesan (530 g). (675 kcal)
Dessert – 1 porsjon appelsinfileter med revet mørk sjokolade (110 g). (107 kcal)
Kvelds – 1 stk grillet ostesmørbrød med pesto. (227 kcal)
Mellom – 4 stk aprikos og 6 stk valnøtter. (132 kcal)
Lørdag:
Jeg liker å ha en restedag i løpet av uken, da får jeg får spist opp alt jeg har laget og i tillegg slipper å tenke så mye på og lage mat en dag.
Middagen denne lørdagen kan med fordel være et måltid med laks eller annen fet fisk.
Søndag: (1579 kcal)
Frokost – 1 skive saftig proteinbrød med 2 egg, tomat røkelaks og 1 glass juice. (424 kcal)
Lunsj – 1 porsjon (200 g) fullkornsvafler med blåbær. (286 kcal)
Middag – 1 porsjon chiligryte (500 g), med 1 neve fullkornsris. (500 kcal)
Kvelds – 1 porsjon havregrøt med melk og 1 bit kålrot. (284 kcal)
Mellom – 0,25 stk ananas. (85 kcal)